Welkom bij Bruiloft DJ Valkenburg

Het team van twee DJ’s die zorgen voor een onvergetelijk bruiloftsfeest in regio Valkenburg / Limburg!

Een knalfeest is één van de belangrijkste onderdelen van een bruiloft. De artiesten zijn hoofdzakelijk verantwoordelijk voor een goede stemming en zorgen er voor dat het een unieke avond wordt. Graag willen wij ons aan u voorstellen, wij zijn een team van twee ervaren DJ’s die al meer dan tien jaar ervaring hebben met het verzorgen van de licht- en geluidshow voor om unieke bruiloftsfeesten te genereren.

Ons doel is om elk huwelijksfeest om te toveren naar een memorabel, uniek dansfeest waar iedereen van jong tot oud zich goed vermaakt! Dit doen wij met een compleet geluid- en lichtsysteem, uitgebreide kennis van muziek voor jong en oud en een hoge dosis enthousiasme!

Wij beheersen alle gangbare muziekstijlen en voelen de wensen van zowel de opdrachtgever (het bruidspaar) als de gasten feilloos aan waardoor wij altijd een geweldige en memorabele show weten te creëren.

Elk huwelijksfeest is een onvergetelijke show voor jong en oud!

dj-venlo-bruiloft-limburg-verhuur-huren-deejay-evenement-maaspoort-boostenhof-limianz-dansen-feest

Bruiloft DJ Interview!

Vorig jaar werden wij uitgenodigd om een interview te geven voor het Magazine Alles Palletie. Dit interview werd gehouden voordat wij een zeer spectaculaire bruiloftsshow hadden in de Maaspoort in Venlo!

Geïnteresseerd in de historie en achtergrond van Bruiloft DJ’s? Wil je daarnaast weten wat onze ervaringen zijn wat betreft unieke Bruiloftsshows tot en met vorig jaar?

Lees ons interview over Bruiloft DJ’s!

Referenties

Een korte impressie van de show’s!

Wij hadden de Bruiloft DJ’s geboekt voor ons huwelijksfeest op 26 september 2014.

In een tweetal bezoekjes van Loek en Frank werd ons een ding in ieder geval duidelijk: het enthousiasme spat er van af! En dat zie je terug op het feest!

Op de achtergrond goed aanwezig en naadloos aanvoelend wat het publiek graag wil op het gebied van muziek en licht. Al met al, professionele aanpak en samen met Bruiloft DJ Venlo een spetterend feest gehad! Nogmaals bedankt voor de fijne avond!

– Marven en Linda Janssen

We hadden van verschillende mensen gehoord dat jullie goede dj’s waren en dat jullie altijd super draaien. Dat waren goede complimenten, reden voor ons om contact op te nemen, immers zonder goede muziek wordt het geen knalfeest!

Frank en Loek waren zeer enthousiast tijdens ons grandioos bruiloftsfeest. Ze voelden goed aan welke muziek zowel bij ons als bij onze gasten paste en speelde daar goed op in. Het was echt een knalfeest! De muziek zachter? Nee, jullie wilden net als ons een leuk feest realiseren, en dat was gelukt!

We hadden voor onze openingsdans een show ingestudeerd, dit hebben jullie met het geluid en de lichteffecten precies het plaatje gegeven wat we wilden. Later op de avond werd het een zo als wij graag wilde, een heus dance-feest, iedereen stond op de dansvloer mee te springen. Het was gewoon geweldig!

Wij hebben genoten van jullie als DJ’s, de goede muziek, de lichtshow en de speciale-effecten over de dansvloer.

– Sandra en Leon Lamers

Uitgebreide muziek- en feestkennis!

geluidsysteem-huren-lenen-venlo-verhuur-dj-deejay-discjockey-entertainment

Professionele licht- en geluidsystemen!

disco-muziek-seventies-nineties-eigthies-party-feest-dansen-dj-deejay

Stel jullie eigen show volledig samen!

op-zoek-naar-dj-venlo-limburg-maastricht-eindhoven

100 % dansgarantie!

100 % Dansgarantie!

Bruiloft DJ’s garandeert altijd 100% dansgarantie! Bij werkelijk elk optreden sluit de muziek perfect aan op de wensen van zowel de gasten als het bruidspaar!

Met een zeer brede muziekkennis, een hoge portie aan enthousiasme, energie en de zeer ruime ervaring is elk bruiloftsfeest een groot succes!

Zie onze foto’s voor een sfeerimpressie

venlo-on-ice-dj-bruiloft-venlo

Sponsor Venlo on Ice

Bruiloft DJ’s is sponsor van het kerstevenement Venlo on ice!

Venlo on ice is het jaarlijks terugkerend schaatsevenement waar verschillende sub-evenementen plaatsvinden voor jong en oud!

Zie de Venlo on ice pagina voor meer informatie

bruiloft-dj-venlo-feest-party-dj-muziek-huwelijk-licht-geluid-limburg