Bruiloft DJ Venlo

“..zeer enthousiast team van twee jonge mannen die verstand hebben van muziek en precies wisten hoe ze het publiek, ongeacht jong of oud, op ons bruiloftsfeest aan het dansen moesten krijgen…”

Aangenaam! Wij zijn Loek en Frank, oftewel de Bruiloft DJ’s!

Met inmiddels al meer dan 15 jaar ervaring zijn wij met name gespecialiseerd in het verzorgen van uniek entertainment op bruiloften. Deze kennis is opgedaan tijdens het draaien in lokale kroegjes in Venlo tot op evenementen in geheel Nederland. Echter, enkele jaren geleden hebben wij besloten om ons voornamelijk te focussen op bruiloften aangezien dat voor ons juist een geweldige uitdaging is om zowel jong als oud te entertainen op het gebied van een spetterende show inclusief een professioneel licht en geluidsysteem!

In een interview van magazine Alles Palletie wordt kort en krachtig ingezoomd op de historie van onze Bruiloft DJ activiteiten! Bekijk het artikel door op de afbeelding te klikken.

Draaien op een evenement of feest is voor ons een hobby, iets waar wij elke keer weer van genieten om iedereen op de dansvloer te krijgen!

dj-venlo-bruiloft-feest-tegelen-blerick-muziek
dj in venlo limburg voor bruiloftsfeesten

Het is van groot belang dat de DJ precies weet wat zowel het huwelijkskoppel als de gasten graag willen horen. Daarnaast is het belangrijk dat de DJ de gehele avond goed begeleidt op het gebied van audio, video en lichttechniek. Denk hierbij aan de ondersteuning van de gasten tijdens sketches, optredens van artiesten of (video) presentaties.

In een interview van magazine Alles Palletie wordt kort en krachtig ingezoomd op de historie van onze Bruiloft DJ activiteiten! Bekijk het artikel door op de afbeelding te klikken.

Door onze ruime ervaring weten wij precies hoe wij het publiek moeten entertainen en kunnen wij altijd 100% dansgarantie geven! Immers, de dansvloer zal uw barometer zijn voor het succesvolle bruiloftsfeest!

Onze kracht uit zich naast de ruime muziekkennis, feestkennis en ervaringen met bruiloften, in het feit wij altijd met z’n tweeën zijn. Hierdoor is één persoon bezig met het feilloos mixen van de perfecte muziek die aansluit op het publiek. De andere persoon kan zich 100 % focussen op de gasten en zorg dragen voor een spectaculaire lichtshow geheel naar wens van het bruidspaar. Door deze unieke combinatie en samenwerking kunnen wij er altijd een ultieme en vooral memorabele beleving van maken! Dit heeft geresulteerd tot zeer positieve reacties van zowel het bruidspaar als het publiek!

dansgarantie-bruiloft-dj-venlo-party-disco-feest-deejay
show-zuid-limburg-maastricht-dj-feest-dansen
maaspoort-venlo-dj-venlo-dansen-artiesten-deejay-limburg-disco
dj-venlo-feest-beste-dansen-leuk-disco
leuk-feest-bruiloft-party-hard-dansen-belfeld-venlo-limburg-dj-dj
feest-bruiloft-huwelijk-dansen-dansvloer-dj-venlo
huwelijkskoppel-lex-uiting-zoemaar-beesel-venlo-limburg-feest-carnaval-vastelaoves-dj