Bruiloft DJ Venlo

“..enthousiaste jongens die verstand van de juiste dansmuziek hebben en precies weten hoe ze het publiek, ongeacht jong of oud, op ons bruiloftsfeest aan het dansen kregen…”

Wij zijn Loek en Frank, Dé Bruiloft DJ’s!

Met inmiddels al meer dan 16 jaar ervaring al op meer dan 300 bruiloften gedraaid zijn wij met name gespecialiseerd in het verzorgen van uniek DJ entertainment voor de feestavond op bruiloften in regio Venlo, Roermond en Venray.

Deze kennis hebben we vroeger opgedaan tijdens het draaien in lokale kroegen in Venlo tot op grote evenementen in geheel zowel Limburg als Brabant. Na onze studieperiode (ongeveer 7 jaar geleden) hadden we besloten om ons voornamelijk nog te focussen bruiloften. Immers, bruiloften zijn de feesten waar jong & oud publiek bij elkaar komt.

Het is voor ons een geweldige uitdaging om het publiek te enthousiasmeren en te entertainen met de juiste dansbare muziek vanaf de jaren 60/70 t/m de Top 40 muziek van nu in verschillende muziekgenre’s. Dit doen wij volledig met onze eigen Licht, Muziek en DJ systemen. Het doel voor ons is om er een onvergetelijke en memorabele avond van te maken!

Draaien op een Bruiloftsfeest of evenement is voor ons een hobby, niet ons werk. Wij genieten er bij elk feest van om iedereen op de dansvloer te krijgen en te houden!

bruiloft dj venlo disco team feest
disco dj venlo maasbree reuver voor bruiloften

Het publiek aanvoelen en er een echte Disco-Show van maken

Het is vanuit onze optiek van groot belang dat de DJ op een bruiloft precies weet wat het huwelijkskoppel en ook de gasten graag willen horen wat betreft muziekstijl. Immers, muziek maakt of breekt het feest! Daarnaast moet de DJ de muziek perfect en feilloos in elkaar mixen en het publiek goed aanvoelen. Het doel is om iedereen de dansvloer op te krijgen en te houden.

Daarnaast is het belangrijk dat de DJ de gehele avond goed begeleidt op het gebied van audio, video en lichttechniek. Denk hierbij aan de ondersteuning van de gasten tijdens sketches, optredens van artiesten of (video) presentaties.

Wij draaien daarom altijd met z’n tweeën waarbij Frank de muziek feilloos in elkaar mixt en de stemming maakt. Loek focust zich dan op de dansvloer, zoekt de volgende muziek uit en stemt de disco-lampen perfect af op de muziek. Om het kwartier wisselen we van taak waardoor het continu een dynamische show blijft!  Op deze wijze maken wij er een ongekend feest van en durven wij altijd 100% dansgarantie te geven.

DJ Interview in Venloos magazine

In een interview van magazine Venloos Alles Palletie wordt kort en bondig ingezoomd op de historie van onze Bruiloft DJ activiteiten.

Bekijk het artikel door op de afbeelding te klikken.

dj in venlo limburg voor bruiloftsfeesten

Ruime ervaring als DJ's op bruiloftsfeesten

Door onze ruime ervaring weten wij precies hoe wij het publiek moeten entertainen en kunnen wij altijd 100% dansgarantie geven! Immers, de dansvloer zal uw barometer zijn voor het succesvolle bruiloftsfeest!

Onze kracht uit zich naast de ruime muziekkennis, feestkennis en ervaringen met bruiloften, in het feit wij altijd met z’n tweeën zijn. Hierdoor is één persoon bezig met het feilloos mixen van de perfecte muziek die aansluit op het publiek. De andere persoon kan zich 100 % focussen op de gasten en zorg dragen voor een spectaculaire lichtshow geheel naar wens van het bruidspaar. Door deze unieke combinatie en samenwerking kunnen wij er altijd een ultieme en vooral memorabele beleving van maken! Dit heeft geresulteerd tot zeer positieve reacties van zowel het bruidspaar als het publiek!

dansgarantie-bruiloft-dj-venlo-party-disco-feest-deejay
show-zuid-limburg-maastricht-dj-feest-dansen
maaspoort-venlo-dj-venlo-dansen-artiesten-deejay-limburg-disco
dj-venlo-feest-beste-dansen-leuk-disco
leuk-feest-bruiloft-party-hard-dansen-belfeld-venlo-limburg-dj-dj
feest-bruiloft-huwelijk-dansen-dansvloer-dj-venlo
huwelijkskoppel-lex-uiting-zoemaar-beesel-venlo-limburg-feest-carnaval-vastelaoves-dj